آگاهی از تکنیک فروش عمده مغز پسته صادراتی اکبری، کله قوچی، احمد آقایی و فندقی می تواند در افزایش میزان صادرات این محصول تاثیر زیادی داشته باشد.
مغز پسته نیز مانند پسته بوده و در زمره محصولات صادراتی به حساب می آید.
با توجه به این موضوع باید انواع مختلف آن را به جهت صادرات بهتر شناخت.
در کنار شناخت انواع محصولات آگاهی از تکنیک ها فروش در این زمینه می تواند بسیار موفقیت آمیز باشد.
فروش عمده مغز پسته برای صادرات
کشور های زیادی در جهان خواهان پسته ایرانی هستند و تاجران می توانند به راحتی از این فرصت استفاده کنند.
اخبرا ایالات متحده با برخی تغییرات در برداشت توانسته از ایران پیشی بگیرد.
اما در زمینه کیفیت بار نتوانسته جای مغز پسته ایرانی را بگیرد.
همین موضوع نیز در خرید تاجران کشور های مختلف تاثیر به سزایی دارد.
بیشترین نوع مغز پسته را گلدار ها تشکیل می دهند که به قرار زیر هستند.
- مغز پسته احمد آقایی 24-26
- مغز پسته احمد آقایی 26-28
- مغز پسته احمد آقایی 28-30
- مغز پسته کله قوچی 20-22
- مغز پسته کله قوچی 22-24
- مغز پسته فندقی 28-30
- مغز پسته فندقی 30-32
- مغز پسته اکبری 20 -22
- مغز پسته اکبری 22-24
- مغز پسته آب خندان اکبری
- مغز پسته آب خندان احمد آقایی
- مغز پسته آب خندان کله قوچی
- مغز پسته آب خندان فندقی
- مغز پسته اکبری دهن بست
- مغز پسته احمد آقایی دهن بست
- مغز پسته کله قوچی دهن بست
- مغز پسته اکبری دهن بست
- مغز پسته فندقی دهن بست
این 4 مدل در رتبه نخست صادراتی قرار دارند که هر کدام خود زیر مجموعه ای دارند.
فروش و ارسال مغز پسته به سراسر کشور
آگاهی از تکنیک های فروش نه تنها در مورد صادرات بلکه بر روی فروش داخل نیز تاثیر دارد.
از این رو علاوه بر تاجران خارجی باید به تاجران داخل نیز اهمیت ویژه ای داد.
اگر تمام توجه به بازار صادراتی باشد در شرایطی که فروش خارجی سخت گردد دیگر حتی نمی توان به داخل فروخت.
به همین دلیل نباید یک طرف را قربانی طرف دیگری کرد.
عرضه مغز پسته رفسنجان بدون واسطه
خرید بدون واسطه در هر شرایطی سبب کاهش قیمت محصول می گردد، بنابراین باید واسطه ها را حذف کرد.
اما باید قبل از این کار تعریف خود را از واسطه مشخص کنیم.
این مورد را نیز باید در نظر گرفت که باغدار هم به هر خریداری مغز پسته را نمی فروشد.
پس هر فردی را نمی توان واسطه نامید و آن را حذف کرد.
زیرا حذف آن یعنی نابودی بازار آن محصول فقط باید تعریف ها را درست نمود.