پسته داریس
خانه / مغز پسته صادراتی / مغز پسته کال انواع صادراتی ایران

مغز پسته کال انواع صادراتی ایران

مغز پسته کال ایران در انواع مختلف صادارتی تولید و عرضه می شود، دو نمونه اصلی این محصول هم کال معمولی و کال دوپوست شده می باشند.

مغز پسته کال روند تولیدی آن به این صورت است، که پسته را قبل از موعد برداشت از درخت چیده و سپس آن را خشک می کنند

با این پسته، پسته کالک گویند، که مغز پسته کال از آن بدست می آید.

با استفاده از دستگاه شکست آن را می شکنند و مغز پسته کال معمولی بدست می آید.

این نمونه از مغز پسته در صنایع غذایی مهمی همچون تولید سوئیس و کالباس، انواع شیرینی ها و همچنین صنایع آرایشی و بهداشتی، مورد استفاده قرار می گیرند.

در میزان صادرات پسته حجم قابل توجهی از آن به مغز پسته چه کال و چه رسیده تعلق دارد.

زمان برداشت پسته کالک از درخت پسته اواخر تیرماه تا اواسط مرداد ماه می باشد، که هرچه این تایم دقیق تر باشد، مغز پسته سبز تر است.

 

مغز پسته کال دو پوست

بعد از تولید مغز پسته کال معمولی که مطابق عکس بالا بدست می آید، می توان یک مرحله تولید دیگر به آن اضافه کرد و مغز پسته کال دو پوست بدست آورد.

برای تولید دو پوست شده نوع معمولی را در دیگ بخار ریخته که پوسته سفید رنگ آن جدا شود و سپس آن را در دستگاه سورت رنگ ریخته که بر اساس رنک تقسیم بندی شوند.

این نوع از مغز پسته بر 8 گرید تقسیم بندی می شود، که 6 گرید آن مغز پسته سالم بوده و فقط بر اساس رنگ تقسیم بندی می شود و 2 گرید آخر هم گرید لپه و دندانه می باشند، که سالم نسیتند.

بیشترین حجم این محصول برای صادرات به خارج از کشور ارسال می شود.

این نمونه را می توان گران ترین فرآروده پسته و مغز پسته موشو را ارزان ترین آن نامید.

مغز پسته کال دو پوست شده

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علیرضا صدیقی (شرکت داریس)
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09131912009
شماره تلفن ثابت:03434289676
شماره فکس:03434333838
پست الکترونیکی: daryspistachio@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده مغز پسته

تکنیک فروش عمده مغز پسته صادراتی

آگاهی از تکنیک فروش عمده مغز پسته صادراتی اکبری، کله قوچی، احمد آقایی و فندقی …