فروش مغز پسته صادراتی بر چند نوع استوار است؟ بیشترین میزان عرضه در استان کرمان و شهر رفسنجان برای کدام نوع خام آن می باشد؟
فروش مغز پسته صادراتی همانند خود پسته بالاست.
می توان این محصول را بعد از خود پسته مهمترین فرآورده آن نامید.
در کل ایران مناطق پسته خیز در حال رشد و افزایش است.
اما بهترین نمونه تمامی ماغز ها در استان کرمان و به ویژه شهر رفسنجان تولید می شوند.
فقط مغز پسته قزوین است، که با توجه به ویژگی های رنگی که دارد و برای خلال مناسب تر می باشد، در خارج از استان کرمان تولید و عرضه می گردد.
در حالت کلی فروش مغز پسته صادراتی بر دو نوع استوار است، که عبارتند از:
- مغز پسته رسیده
- مغز پسته کال
که باز هر کدام از آنها دارای چندین زیر مجموعه است.
هر زیر مجموعه این محصول قیمت متفاوت و کاربرد های متفاوتی دارد.
به طور مثال مغز پسته گلدار در گروه رسیده هاست و برای آجیل مورد استفاده قرار می گیرد.
اما مغز پسته دو پوست شده که کال است، عمدتا در صنایع سوسیس و کالباس از آن بهره می برند.
فروش مغز پسته صادراتی خام
فروش مغز پسته صادراتی خام عمدتا کال دو پوست شده و گلدار رسیده می باشد.
شهر رفسنجان هم بهترین نوع این دو محصول را تولید و عرضه می نماید.
علاوه بر مغز پسته، شهر رفسنجان در تولید انواع پسته صادراتی و آجیلی بسیار سرآمده بوده و خیلی از کشور های در وحله اول به دنبال خرید فرآورده های پسته از شهر رفسنجان هستند، تا دیگر مناطق پسته خیز.
از کشور های مهم که فروش مغز پسته صادراتی به آنجا انجام می شود، شامل:
- هند
- آلمان
- فرانسه
- ایتالیا
- امارات
- چین
- اردن
- عراق
- لبنان
این کشور ها بیش از 60 درصد مغز پسته خام ایران را خریدارای می کنند.